„Most az alapokig kell visszatérnünk és innen újra építeni csapatunkat!”

Kerékgyártó Krisztián vezetőedzői értékelése:

Sajnos a mai napon különböző okokból kifolyólag védekező felfogású játékosokból nagy hiányt kellett pótolnunk. A támadó harmadban könnyelműen elszórt labdákból a  rendezetlen védelmünk nem volt a helyzet magaslatán és 2 könnyű gólt adományoztunk a kontrákra berendezkedő hazai csapatnak. Próbáltuk gyorsítani a játékot és az egyre több rövid passzos játéknak köszönhetően csak 2 lesgólig jutottunk, aztán jött egy könnyű síppal megítélt büntető, amivel 3:0-ra módosult az eredmény. Innen tudtunk felállni, melynek következtében 3:1- el készülhettünk a második félidőre. A második játékrész a mi részünkről egyértelmű volt, hiszen totális támadó felfogás vezényelt minket, amiben egy ismételt védelmi megingást könyörtelenül kihasználva  4:1-re módosított a hazai gárda!

Sajnos nem tudtunk pontot szerezni, mert a számolatlan ziccerből csak 4:3-ra voltunk ma elegek. Későn ébredtünk 3:0-ról nehéz felállni, de mi nagyon közel álltunk hozzá!

 Gratulálok a játékosainknak, majdnem bravúr kategóriát hajtottunk végre, hiszen a hazai csapatnak az 1-5 helyezés a célja, míg a miénk sajnos szerényebb, de bízom benne, hogy meglepetést azért okozhatunk!

Ahhoz képest, hogy 1 hónapja még az is felmerült, hogy nem indul felnőtt labdarúgó csapat Sárospatakon, talán rendeződni látszik a kilátástalan, kaotikus helyzetünk. Nagy István Csabi barátommal igyekeztünk egy baráti társaságot összehozni, ami szerethető kell hogy legyen, még ha az eredmények nem is úgy alakulnak majd, mindenkinek van  pataki kötődése, és ez kiváló lehetőség számunkra, hiszen mindenki aki itt van, tenni akar egy követ ebbe,  mert most az alapokig kell visszatérnünk és innen újra építeni csapatunkat!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük