„Nemcsak a győzelmek után kell együtt maradni, a vereségeket is át kell beszélni és tanulni kell a hibákból.”

U19 megyei első osztály

Gólszerzők:  Sohajda A., Butkai Sz., Novák Sz., Pájer P.(2), Gáspár Sz.(5), Oláh Levente(5)

Váradi István U19-es csapatunk edzője, a következőként értékelte játékosai gólzáporos győzelmét:

Hétvégén U19-es csapatunk Mezőkeresztes játékosait fogadta. Három vereség után a csapat nagyon motiváltan lépett pályára és ezt a mérkőzés végéig sikerült fenntartani. A fiúk rengeteget futva, egymásért küzdve játszottak.

 A középső és a támadó harmadban is sokat és jól passzolva, nagyon szép támadásokat vezettünk, ezekből 15 gólt szerezve fölényesen nyertük meg a mérkőzést. Minden csapatrészben nagyon jó egyéni teljesítmények voltak, amit már nagyon vártam.

A csapat 8 győzelemmel kezdte az idényt, minden mérkőzésen megvolt a kellő alázat, majd vereséget szenvedtünk Edelényben. Ekkor valami megtört a játékosoknál fejben, mert ezt követően két olyan mérkőzést buktunk el, amelyet a csapatnak simán nyernie kellett volna. Láttam egyes játékosokon, hogy nagyon bántja őket a vereség és az a helyzet, amibe a csapat került.

Tudták, hogy csak együtt kerülhetnek ki abból a hullámvölgyből, amibe magukat hozták. Ezért történt, hogy a csapat kapitányának kezdeményezésére leültek a játékosok egymással beszélgetni, aminek én nagyon örültem, mert ha pályán egymásért küzdve játszol, nem marad el a siker. Nemcsak a győzelmek után kell együtt maradni, a vereségeket is át kell beszélni és tanulni kell a hibákból.

Gratulálok a srácoknak és a hátralévő találkozókon is ezt a teljesítményt várom tőlük, mert ez bennük van.

Hajrá STC!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük